Mijn kinderwens

Gepubliceerd op 9 januari 2021 om 16:01

Mijn kinderwens

 

Kinderen daar ben ik echt heel erg dol op, van af kleins af aan al vind ik dat geweldig! Eigenlijk kan ik me niet eens zo snel bedenken en of verzinnen waarom dat zo is. Sinds dat ik klein ben deed ik mee aan winkie week tot een jaar of 12-13 denk ik dat ik dat heb gedaan.

Wat is een winkie week? De Winkieweek is een jaarlijks evenement in Winterswijk waar kinderen tussen de 6 en 14 jaar oud allerlei activiteiten kunnen ondernemen.

Echt heel erg leuk! Sinds m’n 17e ben ik daar gaan helpen als vrijwilliger en werd ik van af dag 1 al hoofdwijkleiding. Weet niet waarom maar, elk jaar vind ik dat dan ook weer super spannend. Bedoel je krijgt een hele hoop verantwoordelijkheid wie je met je mee moet dragen een hele week. Van 9:30 tot 16:00 ben je de hele dag met kinderen zo’n groepje van 5 tot 12 kinderen in een wijk bezig. Je gaat met ze hutten bouwen want daar draait uit eindelijk de hele winkie week om. Het leuke er van is dat, dat niet het enigste activiteit is wat je de hele week doet met ze. Je gaat namelijk zo veel meer andere leuke activiteiten doen met de kinderen.

Bijvoorbeeld:

  • We hebben een tienkamp
  • We gaan gezellig met ze naar de bioscoop
  • Gaan met de kinderen op excursie

En zo zijn er nog veel meer leuke activiteiten.

Ook heb ik zeer lieve en leuke oppas kinderen echt hoor ik kan helemaal op bloeien van ze hoe vervelend ze soms ook kunnen zijn. Kinderen vind ik gewoon erg bijzonder. Hoe ze kunnen gek doe , hoe ze lachen, hun uitspraken en ook hoe ze bewegen. Als zij een knuffel komen brengen of een kus zo lief en zo schattig. De kleding die je ze aan mag trekken als je ze uit bed haalt of juist als je ze op bed legt. Het maakt ook helemaal niet uit vind ze gewoon geweldig baby’s en kinderen. Heb namelijk ook echt op baby’s gepast en is misschien raar om te zeggen. Maar, oh my god wat kunnen de baby’s lekker ruiken zeg. (hihi)

Ik zelf wil eigenlijk al super lang kinderen als zo’n beetje van af m’n 17e \ 18e wel. Maar, ik was me er ook wel van bewust dat dat niet zo maar, van zelfsprekend was. Bedoel was toen nog super jong! Ook al had ik het met één ex van mij echt wel gewild. Alleen ging dat niet door bepaalde redenen en omstandigheden.

Misschien schijf ik daar nog wel een blog over. Goed om even terug te komen op m’n verhaal.

Zelf ben ik erg vaak bezig met kinderen omdat, ik het gewoon zo geweldig vind! Ben dan daarom ook erg blij dat winkie bestaat en ik gewoon super oppas kindjes heb! Ik ben sinds december 2019 samen met m’n in middels man. In mei 2020 tijdens de corona besloten om samen te gaan wonen. Moet ik wel heel eerlijk zeggen dat we sinds ongeveer kerst 2019 begin januari 2020 echt onafscheidelijk waren en dus al een soort van samen woonden, alleen dan nog niet op papier. Ik was hier elke dag en ging alleen nog naar Winterswijk als ik had afgesproken met vrienden of familie omdat, het nodig was of omdat, het daadwerkelijk moest.

Dus uit eindelijk hadden we dit besproken en ook beiden gezegd van als ik de huur opzeg zijn we goedkoper in de maand uit. Dat geld kunnen we dan ook wel mooi ander benutten. Daar waren we beiden wel over eens! Dus hebben we uiteindelijk in mei 2020 tijdens de eerste Lockdown besloten om officieel te gaan samenwonen. Wel besloot ik dit echt met bijna niemand te delen in Winterswijk en gewoon weg te gaan daar waar ik opgegroeid was van af m’n derde jaar. Daar was ik dan ook erg op dat moment aan toe om het zo te doen.

Heel erg in het begin toen ik Remco nog maar, amper kende. Hebben wij het wel is vaak over onze kinderwens gesproken. Ons besluit op dat moment was nee een dikke vette nee. Is misschien heel gek maar, toch was het zo en hebben we het ook zo gelaten. Want voor op dat moment vond ik dat eigenlijk wel welletjes. Tuurlijk je bent dan ook nog super verliefd gewoon irritant verliefd zeg maar. Dus hebben we het er sinds toen een hele tijd niet meer over gesproken ook.

Misschien was het omdat, ik hem net pas kende en het akward vond om er over te praten nog… Misschien was het omdat ik het op dat moment zo voelde… en heb gedacht we kennen elkaar net het zal allemaal wel los lopen. Geen idee?

Tegen eind mei begin juni aan hebben we ons er opnieuw aan gewaagd ik had immers last van de hormonen van de pil niet een klein beetje nee echt heel erg veel. Wilde eigenlijk gewoon graag van de pil af. Bedoel me hormonen schommelde zo erg ik kon er niet goed tegen ook. Dus moest ik wel Remco er over aan spreken om het te er gaan over hebben. We hadden dat met elkaar besproken en al snel bleek dat Remco ook wel last had van m’n hormonen schommelingen. Wat mij ook best wel logisch leek aangezien ik ook namelijk erg emotioneel was en ook last kreeg van stemmingswisselingen. Super vervelend voor ons allebei. Ook ging het die periode nog niet helemaal lekker met mij. Door de corona veranderde dat eigenlijk wel. Ik bedoel ik zat midden in therapie en op eens moest mijn overleving mode weer aan. Echt super eng gewoon ik werd geconfronteerd met alleen, alleen zijn op een andere manier. Want bijna niks was nog meer open dus veel keuze had je ook niet echt.

Dus uit eindelijk gestopt met de pil waardoor het eigenlijk binnen paar weken al beter ging lichamelijk alleen al. Omdat ik ging stoppen met de pil hebben wij het uiteraard ook over een kinderwens gehad. Op een of ander manier voel de ik dan toch weer dat ik een kindje wilde hoefde echt niet meteen maar, wilde wel bekend maken dat ik wel een wens er voor had. Gelukkig werd snel duidelijk dat Remco ze ook wel wilde het liefste zelf twee kindjes. Toen dus ook besloten om er voor te gaan maar, wel met de vooruitzicht dat als het kwam… dat het dan wel zal komen en anders we nog jong waren en dus ook nog wel even hadden om samen ouders te worden. Dat was voor ons beiden wel een fijn idee. Ik heb een maand bij gehouden wanneer m’n ei sprong was enzovoort. Alleen dat voelde meteen weer zo gedwongen en ook wel een beetje te geobsedeerd. Dus daar over besloten het gewoon op ons af te laten komen en we het dus wel zouden zien hoe en wat. Wel hield ik netjes bij wanneer ik moest menstrueren dat was namelijk wel handig of ik verband in huis moest hebben of niet. Begin 7 augustus 2020 om precies te zijn was voor die maand m’n laatste menstruatie. Op 21e augustus 2020 vond mijn bevruchting plaats en dat zonder dat we het überhaupt wisten. Bedoel zo iets hadden wij niet letterlijk geplant het gebeurde letterlijk gewoon. Zo bizar eigenlijk als ik er zo over nadenk. Ook omdat, ik weet dat het voor vele gewoon zo niet van zelfsprekend is. Daarom respect voor een ieder die probeert kindjes te krijgen en het niet lukt en of met een hele grote omweg moet. Diepe buiging en respect voor jullie!! Uit de grond van mijn hart! 11 september 2020 Deed ik voor de 2e of 3e keer m’n test. Ik heb dat gefilmd mocht je dat willen zien zou even de youtube link er invoegen. Klik hier voor de ik ben zwanger video. 

https://youtu.be/Ja-GpbyDEew

En nu ik dit aan het typen ben, ben ik alweer inmiddels 22+1 zwanger van een baby boy💙. Echt wat een wonder, wat een geluk! Wij zijn zo gezegend en gelukkig dat dit moois ons mocht overkomen en dat in deze onzekere gekke tijd. Geen woorden voor eigenlijk! BLIJ BLIJ BLIJ en super bijzonder!

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.