Mijn naam is Juliana en ben in 2018 begonnen met vloggen. In 2019 begonnen met bloggen. Ik ben 23 jaar jong en woon in het mooie Achterhoek, in het oosten.

Nu vond ik het tijd worden voor een vernieuwde website en een geheel nieuwe naam. 

Als jullie mij op Instagram volgen ? @liefs,juliana.nl dan weet je dat je een stem kon in brengen voor de nieuwe naam. Liefs, Juliana is het dus uiteindelijk geworden. Liefs, Juliana is mijn persoonlijke blog.

Uiteindelijk zou ik mijn blog site nog verder uit willen gaan breiden maar dat komt allemaal met de tijd. 

Nagelstyliste ben ik in opleiding en vind het dan ook erg leuk om dit als m'n hobby uitte oefenen.

Deze site is dan ook bedoelt als een ontspannende, leuke en relaxte plek op het net met het liefst alleen maar positiviteit. Bedoel... dat is voor iedereen super leuk en fijn toch ?!

wat ik met deze site ook wil bereiken is mensen te kunnen motiveren en inspireren want ik geloof dat iedereen op een positieve manier een duwtje in de rug kan gebruiken.

Ook ik heb dat nog best vaak! dat ik tegen dingen aanloop en dan zie ik het een ander doen. Op zo’n moment denk ik dan… Zij / hij wel ik niet? Helemaal  niet nodig om zo te denken Echt niet! Wil dan ook graag laten zien dat een ieder uniek, speciaal en bijzonder is op zijn of haar manier! Mijn stap was dan ook op mijn sociale platvormen mensen toe te voegen en uit te zoeken waar ik van geïnspireerd en gemotiveerd door raakte een soort van emotionele band kreeg zonder dat ze mij er voor hoefde te kennen maar, ik wel heel veel voor me zelf er uit haalde. Vond dat namelijk in mij als individueel persoon erg belangrijk.

Ik ga uiterste m’n best doen om elke week een nieuw artikel op m'n blog online te zetten! Één keer in de week komt er ook (behalve op uitzonderlijke momenten) ook een nieuwe video op mijn gelijkmatige YouTube kanaal:

https://www.youtube.com/c/LiefsJuliana

Hoe ik graag mijn vrijetijd in plan is eigenlijk:

in de sportschool daar ben ik erg graag. Samen met m'n vriend (Remco) en m'n lieve kleine hondje(Teddy-Beer). Vind het bijvoorbeeld heerlijk om met mijn hondje in de ochtend te gaan wandelen. Als het erg fris is en de zon schijnt Is gewoon prachtig! In de buiten lucht met paarden bezig zijn vind ik echt super! Ook vind ik tijdschriften en boek lezen erg leuk en ontspannen. voor nu doe ik dat op het moment een stuk minder...

Wat ik ook echt heerlijk vind is een yoga of meditatie les1 Je kan mij vaak vinden op het terras met: familie, vriend, vrienden en vriendinnen. Houdt ook wel van een festival op z'n tijd. Of gewoon even een avond heerlijk opstap. Wat erg leuk is!

Sinds 7augustes ben ik gewoon een Mommy to be. YES I am pregnant! Zo erg blij mee. Onze baby boy is helemaal WELKOM!

Kijk zelf ook graag naar andere YouTubers. Waar je me nog mee kan vinden in de keuken. Dat is tegenwoordig één van mijn passies vind het heerlijk om uren in de keuken te staan iets te bakken, koken of iets nieuws uit te proberen. Echt heerlijk daar kan ik erg van genieten!

 

โคXOXO, Juliana