Mijn naam is Juliana en ben in 2018 begonnen met vloggen. In 2019 begonnen met bloggen. Ik ben 25 jaar jong en woon in het mooie Achterhoek, in het oosten.

Nu vond ik het tijd worden voor een vernieuwde website en een geheel nieuwe naam. 

Als jullie mij op Instagram volgen ? @liefs,juliana.nl dan weet je dat je een stem kon in brengen voor de nieuwe naam. Liefs, Juliana is het dus uiteindelijk geworden. Liefs, Juliana is mijn persoonlijke blog.

Uiteindelijk zou ik mijn blog site nog verder uit willen gaan breiden en daar ben ik sinds kort hard mee bezig en mee aan de slag.

Nagelstyliste ben ik Theoretisch voor geslaagd. praktisch ben ik van plan om paar keer in de zoveel tijd bijscholing te gaan doen. Vind het dan ook erg leuk om dit als m'n hobby uitte oefenen.

Deze site is dan ook bedoelt als een ontspannende, leuke en relaxte plek op het net met het liefst alleen maar positiviteit. Bedoel... dat is voor iedereen super leuk en fijn toch ?!

wat ik met deze site ook wil bereiken is mensen te kunnen motiveren en inspireren want ik geloof dat iedereen op zijn of haar manier uniek is. Of dat nou via mijn vlogs is, of met beauty, nagels of gewoon een leuke compliment te geven. Wil iedereen het liefst met een Bigg Smile zien! Ook wil ik de boodschap mee geven dat we mensen zijn. Merk van uit mij zelf dat ik soms zo in eens tegen dingen aanloop. Tot mijn verbazing zie ik het bijvoorbeeld: een ander wel doen op een manier, waar van ik denk huh?! Hoe dan?!  Op zo’n moment kan ik dan gaan denken...  Zij / hij wel ik kan het niet? Best vervelend toch?! Helemaal  niet nodig om zo te denken Echt niet! Wil dan ook graag laten zien dat een ieder op zijn/haar manier uniek, speciaal en bijzonder is!!  Mijn stap was dan ook op mijn sociale platvormen mensen toe te voegen en uit te zoeken waar ik van geïnspireerd en gemotiveerd door raakte een soort van emotionele band kreeg zonder dat ze mij er voor hoefde te kennen maar, ik wel heel veel voor me zelf er uit haalde. Vond dat namelijk in mij als individueel persoon erg belangrijk. Uiteindelijk denk ik als moeder en persoon zijnde dat er meerde mensen zijn die tegen het zelfde aanlopen. Dan hoop ik je weer te kunnen motiveren en te inspireren. Met mijn blogs, vlogs. Daar naast ben ik sinds kort weer alles aan het uitbreiden maar, voor meer informatie hier over verwijs ik je graag door naar mijn andere pagina. (klik hier...Liefs,Juliana Oriflame )

Ik ga uiterste m’n best doen om elke maand een nieuw artikel op m'n blog online te zetten!  Probeer ook één keer in de week (behalve op uitzonderlijke momenten) ook een nieuwe video op mijn gelijkmatige YouTube kanaal:

https://www.youtube.com/c/LiefsJuliana

Te plaatsen

Hoe ik graag mijn vrijetijd in plan is eigenlijk:

in de sportschool daar ben ik erg graag. Hoe graag ? Nou heel graag voor mijn zwangerschap sportte ik 7x in de week. Samen met m'n vriend (Remco) die meestal 3-4x in de week mee ging. Nu ik bevallen ben is het wel wat anders. sport momenteel weinig tot niet. Ben wel zeker van plan het weer op te pakken. en m'n lieve kleine hondje(Teddy-Beer) Woont helaas niet meer bij ons. Als goed is leeft ze nog wel?! Door omstandigheden en wegen ziekte van haar kant werd ze mee genomen.

Omdat ik daar erg verdrietig van werd. Heeft mijn super lieve vriend ( inmiddels man) een hondje voor mij geadopteerd uit zuid Italie voor mijn verjaardag๐Ÿค.

Om even er op terug te komen wat ik nog meer graag doe in mijn vrijetijd.

Vind het bijvoorbeeld heerlijk om met mijn hondje in de ochtend te gaan wandelen. Als het erg fris is en de zon schijnt of warm niet te warm! En de zon schijnt, Is gewoon prachtig! In de buiten lucht met paarden bezig zijn vind ik echt super! Ook vind ik tijdschriften en boek lezen erg leuk en ontspannen. voor nu doe ik dat op het moment een stuk minder... De bijbel lezen helpt mij ook heel erg. Gezien ik gelovig ben. De mensen die mij beetje kennen weten dat wel. 

Wat ik ook echt heerlijk vind is een yoga of meditatie les Je kan mij vaak vinden op het terras met: familie, vriend, vrienden en vriendinnen. Houdt ook wel van een festival op z'n tijd. Of gewoon even een avond heerlijk opstap. Wat erg leuk is! Wel af en toe hoeft voor mij niet meer wekelijks. Bij voetbal in het stadion hier in Doetinchem in de vijvenberg zou je me kunnen vinden... Love it! Ook maak ik graag muziek! zit momenteel bij een schuttersgilde S.t Martinus. Gaanderen. Super leuk!! Zingen is ook echt fijn!

Sinds 7augustes ben ik gewoon een Mommy to be. YES I am pregnant! Zo erg blij mee. Onze baby boy is helemaal WELKOM! Inmiddels ben ik Maand te vroeg van een prachtig kern gezonde zoontje bevallen 22-04-2021 hij luistert naar de naam Xavi ( spreek je uit als: X-avi ).

Zelf kijk ik ook graag naar andere YouTubers. Waar je me nog meer kunt vinden is in de keuken. Dat is tegenwoordig ook echt één van mijn passies vind het heerlijk om uren in de keuken te staan iets te bakken, koken of iets nieuws uit te proberen. Echt heerlijk daar kan ik erg van genieten! Dit is wie ik ben... Druk, toch rustig, Gevoels mens. Houdt van het leven en van mijn gezin. stil zitten is niet echt mijn ding. Ook al vind ik het soms heerlijk. Om rust in te lassen en weekend heerijk bank hangen en film of serie marathon te houden met heel veel lekkere hapjes en wat drankjes.

 

โคXOXO, Liefs,Juliana .